Absint zoekt redacteur primaire literatuur!

Als redacteur primaire literatuur ben je verantwoordelijk voor de proza- en po√ęzierubriek van Absint. Je zoekt contact met schrijvers en dichters en werkt samen met hen aan een bijdrage. Ook krijg je de kans om zelf uiteenlopende artikelen te schrijven over alles wat met de neerlandistiek te maken heeft. Van een diepgaand essay tot een interview met je favoriete auteur, zowel op wetenschappelijke als op iets minder wetenschappelijke wijze.

De functie kan bijdragen aan jouw netwerk. Gevestigde schrijvers als Menno Wigman, Dennis Gaens en Martijn den Ouden publiceerden al eens in het blad. Daarnaast oefen je als redacteur primaire literatuur jouw redactievaardigheden. Je redigeert en levert inhoudelijk commentaar op ingeleverde teksten, want Absint probeert ook beginnende schrijvers een podium te bieden. Verder ben je erg vrij en kun je de functie dus zo uitdagend maken als je zelf wilt.

Wil je graag ervaring op doen als redacteur, en heb je verstand van korte verhalen en po√ęzie? Dan is deze functie iets voor jou! Stuur een mail met motivatie naar redactie@tijdschriftabsint.nl

Gepubliceerd door Ezra Hakze - 28 september 2015, 08:53


reageren

 
---