Taal-au!-tjes

Floor Zijp

Wij Neerlandici lopen te pas en te onpas tegen allerlei tekstuele misbaksels aan. Een deel daarvan vindt zijn Wall of shame op Taalvoutjes.nl. Helaas is daar niet altijd plaats voor al onze taalgerelateerde ergernissen. Daarom hebben wij deze nieuwe en interactieve Absintrubriek in het leven geroepen.

In Taal – au! – tjes kunt u voortaan alle veroorzakers van uw linguale hartezeer kwijt. Van billboards tot Marktplaats en van PowerPointpresentaties tot de koppen in de ochtendkrant: stuur het in als iemand faliekant de mist in is gegaan. Ook plaatsen wij met liefde een WhatsAppscreenshot van die studiegenoot die graag spreekwoorden in de mixer gooit.

Wij hebben hier alvast een voorproefje voor u, maar vanaf nu is het de bedoeling dat u samen met ons de rubriek vult. Deel dus uw foto, knipsel of screenshot met ons via onze Facebook pagina Tijdschrift Absint of ons mailadres: redactie@tijdschriftabsint.nl en geniet mee in het volgende nummer!

Deze advertentietekst roept bij ons meer vragen op dan er worden beantwoord. Wie is Hans? Waar wordt naar gezocht?! Help!

Gepubliceerd door Mira Sys - 24 januari 2017, 23:33


reageren

 
---